Gratis dagje uit in Rotterdam

De tweede stad van Nederland qua inwoners, Rotterdam, staat vooral bekend om de moderne architectuur en de hoge gebouwen, ook wel het New York van Nederland genoemd. De Maasstad staat internationaal bekend als havenstad en ligt aan de Nieuwe Maas, die ook door de stad loopt. De stad is op allerlei manieren te ontdekken: via de lucht, via het water en op de grond.

Deel dit artikel op:

Gratis dagje uit in Rotterdam

Dit bericht gaat verder onder de advertentie.

Gratis uitjes in Rotterdam

Parkeren in Rotterdam

Markthal

Parkeren in hartje Rotterdam kan onder de Markthal. De parkeergarage heeft 1100 parkeerplaatsen. Het ligt op loopafstand van Station Blaak en het winkelgebied.

Museumpark

Onder het Museumpark ligt de gelijknamige parkeergarage met zo’n 1100 plaatsen. In de omgeving van park zijn grote musea te vinden als de Kunsthal en Museum Boymans van Beuningen. Ook kun je vanuit hier makkelijk een bus of tram pakken naar het centrum.

Dit bericht gaat verder onder de advertentie.

Populaire attracties in Rotterdam

Euromast

De in 1960 geopende Euromast is de hoogste toren in Nederland die open is voor het publiek. Vanaf de toren kun je heel Rotterdam van boven bekijken en op een zonnige dag zijn zelfs Den Haag en Amsterdam te zien. Wil je een keer overnachten op bijna 100 meter hoogte? Dat kan in de twee hotelsuites die gevestigd zijn in de Euromast.

Blijdorp

De oudste dierentuin van Nederland, Blijdorp, ligt in hartje Rotterdam. Het park wordt door vele gezien als een van de mooiste dierentuinen van Nederland en staat vooral bekend om het aquarium, Oceanium en de tropische vlindertuin, Amazonica. Blijdorp is verdeeld in twee gebieden en wordt gescheiden door een spoorlijn.

Dit bericht gaat verder onder de advertentie.

Gratis evenementen in Nederland

Boek een overnachting!

Tips voor een goedkoop dagje uit

Ontdek de tips

Meer tips voor een gratis dagje uit