Gratis dagje uit in Zwolle

Hanzestad Zwolle heeft een historische binnenstad met verrassende winkels, musea en monumenten. De lange geschiedenis van de handel op het water en spoor laat nog steeds zijn voetsporen na. De vele terrasjes en parken maken van de hoofdstad van Overijssel een bruisende stad. Zwolle staat bij velen bekend om het Bevrijdingsfestival en de IJsselhallen. Gratis dagje uit in Zwolle? Bekijk onderstaande tips.

Deel dit artikel op:

Gratis dagje uit in Zwolle

Dit bericht gaat verder onder de advertentie.

Gratis uitjes in Zwolle

Parkeren in Zwolle

Stationsplein

Parkeergarage Stationsplein ligt bij het station van Zwolle en op loopafstand van de binnenstad. De garage heeft 280 plekken en kost ongeveer 2 euro per uur.

Emmawijk

Parkeergarage Emmawijk ligt dichtbij het centrum van Zwolle en heeft ruim 200 parkeerplekken. Per uur kost het parkeren in deze parkeergarage ongeveer 2 euro met een maximaal dagtarief van 9 euro.

Dit bericht gaat verder onder de advertentie.

Populaire attracties in Zwolle

Dinoland Zwolle

Kinderen tussen de 2 en 14 jaar kunnen in Dinoland van alles te weten komen over dino’s. Er is een overdekte speeltuin, een klimbos, minigolf en nog meer om te ontdekken.

Stedelijk Museum Zwolle

Het Stedelijk Museum Zwolle is een museum over het cultureel erfgoed van Zwolle. Het bevat een collectie van historische kunstwerken, objecten en voorwerpen uit heel de provincie Overijssel. De collectie en de tijdelijke tentoonstellingen worden in het museum op een eigentijdse manier verteld en tentoongesteld.

Dit bericht gaat verder onder de advertentie.

Gratis evenementen in Nederland

Boek een overnachting!

Tips voor een goedkoop dagje uit

Ontdek de tips

Meer tips voor een gratis dagje uit