Gratis dagje uit in Holten

Holten is een dorp in Overijssel met ruim 9000 inwoners en ligt in de streek Salland en aan de voet van de Holterberg. De gezellige binnenstad met terrasjes zitten in de zomermaanden vaak vol met toeristen die een wandeling of fietstocht door de mooie omgeving maken. De bekendste bezienswaardigheid is de Holterberg.

Deel dit artikel op:

Gratis dagje uit in Holten

Dit bericht gaat verder onder de advertentie.

Gratis uitjes in Holten

Parkeren in Holten

Parkeren in Holten is overal gratis en rondom de binnenstad zijn voldoende parkeergelegenheden. Ook op de Holterberg zijn voldoende parkeerplekken om een wandeling of fietstocht te maken door de omgeving.

Dit bericht gaat verder onder de advertentie.

Populaire attracties in Holten

Natuurmuseum Holterberg

Het Natuurmuseum Holterberg is een museum en informatiecentrum over de natuur op de Holterberg. In 11 diorama’s worden meer dan 1000 dieren tentoongesteld in hun natuurlijke leefomgeving en houding. Ook zijn er rondom het museum enkele restaurants met grote terrassen waar het op een zonnige dag gezellig druk is.

Canadian War Cemetery

De Canadese begraafplaats Holterberg is een van de grootste militaire begraafplaatsen in Nederland en telt graven van 1394 soldaten van wie 1355 Canadezen. Het stuk grond is geschonken aan Canada en nog steeds een stukje Canadees grondgebied. Op de begraafplaats is ook een informatiecentrum.

Dit bericht gaat verder onder de advertentie.

Gratis evenementen in Nederland

Boek een overnachting!

Tips voor een goedkoop dagje uit

Ontdek de tips

Meer tips voor een gratis dagje uit