Gratis dagje uit in Nijmegen

De oudste stad van Nederland ligt tussen de Maas en de Waal en heeft een rijke geschiedenis met meer dan 2000 jaar historie. Nijmegen ligt in een relatief glooiend landschap met groene bossen vol bezienswaardigheden en attracties wat de stad populair maakt onder toeristen. De Keizerstad wordt jaarlijks overspoeld met duizenden wandelaars en feestvierders tijdens de Vierdaagse en de Vierdaagsefeesten.

Deel dit artikel op:

Gratis dagje uit in Nijmegen

Dit bericht gaat verder onder de advertentie.

Gratis uitjes in Nijmegen

Dit bericht gaat verder onder de advertentie.

Parkeren in Nijmegen

Eiermarkt

In het centrum van Nijmegen ligt de Eiermarkt. De gelijknamige parkeergarage heeft 350 plekken en ligt dichtbij het Valkhofpark en de Grote Markt.

Populaire attracties in Nijmegen

muZIEum

In muZIEum beleef je de wereld in absolute duisternis. Je zintuigen worden op de proef gesteld in deze unieke ervaring in het donker. In het museum loop je samen met een blinde gids die je helpt te overleven in het donker. Ook krijg je een taststok mee om de weg te vinden.

Amusementspark Tivoli

In Amusementspark Tivoli kunnen kinderen spelen in meer dan 30 attracties en speeltoestellen. Er is een onder andere een achtbaan, botsboten, trampolines en een draaimolen. Ook bij regen is Tivoli geschikt, zo heeft het een binnenspeeltuin met botsauto’s en een spookhuis.

Dit bericht gaat verder onder de advertentie.

Gratis evenementen in Nederland

Boek een overnachting!

Tips voor een goedkoop dagje uit

Ontdek de tips

Meer tips voor een gratis dagje uit