Gratis uitjes voor een dagje uit in Overijssel

Wil je een goedkoop dagje uit met de kinderen, het gezin of met vrienden in Overijssel? In Overijssel is genoeg te zien en te doen voor een gezellige dagje weg! Wat dacht je van Doepark Nooterhof, waar kinderen lekker kunnen spelen in de natuur. Of het FC Twente Museum in Enschede, waar je een kijkje kunt nemen in de prijzenkast, de geschiedenis en nog veel meer! Maak een lekkere wandeling, ga fietsen of maak een autorit over de Holterberg op de Sallandse Heuvelrug. En dat is nog lang niet alles. Bekijk hieronder tips voor een goedkoop dagje uit in Overijssel.

Deel dit artikel op:

Gratis dagje uit in Overijssel

Gratis dagje uit in Overijssel

Enschede

Lees verder

Zwolle

Lees verder

Holten

Lees verder

Dit bericht gaat verder onder de advertentie.

Dit bericht gaat verder onder de advertentie.

Goedkoop dagje weg in Overijssel

De provincie Overijssel ligt in het oosten van Nederland en grenst aan Drenthe, Friesland, Flevoland, Gelderland en aan de oostkant met Duitsland. Door handel te drijven via rivier de IJssel ontstonden Hanzesteden als Zwolle, Deventer en Kampen. Andere grote steden in Overijssel zijn Enschede, Almelo en Hengelo. De hoofdstad van de provincie is Zwolle.

Overijssel bestaat uit drie grote regio’s: Twente, Salland en de Kop van Overijssel. Grote steden worden in Overijssel afgewisseld met veel platteland en karakteristieke dorpen zoals Giethoorn, Blokzijl en Zwartsluis. Vooral Giethoorn, met de vele fluisterboten, trekt veel toeristen naar de provincie. Ook heeft Overijssel veel (kleine) riviertjes, zoals de Vecht en de Dinkel.

Ontdek verrassende en leuke activiteiten en attracties voor een gratis dagje uit in Overijssel, zoals musea, speeltuinen en natuurgebieden.

Dit bericht gaat verder onder de advertentie.

Gratis evenementen in Nederland

Boek een overnachting!

Tips voor een goedkoop dagje uit

Ontdek de tips