Gratis dagje uit in Middelburg

Middelburg, de hoofdstad van de provincie Zeeland ligt niet aan een groot water, maar ligt midden op het voormalige eiland Walcheren. De stad heeft ruim 40.000 inwoners en is daarmee de grootste stad van Zeeland. Via rivieren en kanalen werd er handel gedreven en dat zorgde voor grote welvaart. Dat is nog steeds te zien aan de historische panden die in het centrum staan.

Deel dit artikel op:

Gratis dagje uit in Middelburg

Dit bericht gaat verder onder de advertentie.

Gratis uitjes in Middelburg

Parkeren in Middelburg

Op nog geen 10 minuten lopen van de binnenstad, de markt en het NS-station ligt parkeergarage Kousteensedijk. De parkeergarage is makkelijk te bereiken en op zondag kun je er gratis parkeren. Adres: Kousteensedijk 1, 4331 JE Middelburg.

Dit bericht gaat verder onder de advertentie.

Populaire attracties in Middelburg

Mini Mundi

Bezoek het Zeeuwse eiland Walcheren in een dag met een bezoek aan dit miniatuurpark. Bekende gebouwen uit de provincie Zeeland zijn nagebouwd op een schaal van 1 op 20. Naast deze miniatuur gebouwen is er een pretpark en een indoorspeeltuin.

Zeeuws Museum

Meer dan 30.000 kunstschatten zijn te zien in het museum over het verleden en heden van Zeeland. Beroemde wandtapijten, bijzondere objecten en een collectie hedendaagse kunst maakt het bezoek meer dan waard. Het museum zit gevestigd in een middeleeuwse abdij in het centrum van Middelburg.

Dit bericht gaat verder onder de advertentie.

Gratis evenementen in Nederland

Boek een overnachting!

Tips voor een goedkoop dagje uit

Ontdek de tips

Meer tips voor een gratis dagje uit