Gratis dagje uit in Den Haag

In de hoofdstad van Zuid-Holland zit onze regering gevestigd. De Koninklijke stad aan zee heeft een lange geschiedenis vol wereldleiders en historische gebeurtenissen. Tegenwoordig is Den Haag een van de meest populaire badplaatsen (Scheveningen) en staat de binnenstad bekend om de vele monumentale gebouwen en standbeelden.

Deel dit artikel op:

Gratis dagje uit in Rotterdam

Dit bericht gaat verder onder de advertentie.

Goedkoop dagje weg in Den Haag

Jaarlijks komen miljoenen toeristen uit binnen- en buitenland de provincie bezoeken. Niet alleen de grote steden zijn populair, maar ook de molens van Kinderdijk, de Keukenhof en badplaatsen als Scheveningen en Noordwijk worden veel bezocht. Zuid-Holland wordt vaak gezien als typisch Nederland, met wateren, steden, tulpen en polders.

Parkeren in Den Haag

Centraal Station New Babylon

Met zo’n 950 parkeerplekken is de parkeergarage bij Centraal Station een aantrekkelijke plek om uw dag in Den Haag te beginnen. De garage ligt centraal gelegen tussen winkelcentrum New Babylon, Malieveld en het centraal station. Ook ben je binnen enkele minuten wandelen in het centrum of het Binnenhof.

Veerkaden

De parkeergarage Veerkaden heeft zo’n 900 plekken en ligt op loopafstand van het winkelcentrum, de Nieuwe Kerk en het Spui.

Dit bericht gaat verder onder de advertentie.

Gratis uitjes in Den Haag

Populaire attracties in Den Haag

Madurodam

Het kleinste dorp van Nederland, Madurodam, ligt tussen Den Haag en Scheveningen in en trekt jaarlijks zo’n 600.000 bezoekers. In Madurodam staan ruim 700 op schaal gemaakte bekende gebouwen in Nederland, zoals de Erasmusbrug, de Domtoren en Schiphol. Naast gebouwen rijden er auto’s, vliegen er vliegtuigen en varen er boten door de miniatuurstad.

Drievliet

Attractiepark Drievliet heeft meer dan 35 grote attracties en shows en ligt in Rijswijk, nabij Den Haag. Begonnen als buitenplaats met tuinen is het park uitgegroeid tot modern pretpark met vele attracties. Kinderen tot 1 meter lengte hebben gratis toegang tot het park.

Dit bericht gaat verder onder de advertentie.

Gratis evenementen in Nederland

Boek een overnachting!

Tips voor een goedkoop dagje uit

Ontdek de tips