Oude dierenpark Emmen

Eind 2015 was het einde van het nationaal bekende Noorder Dierenpark Emmen. In maart 2016 opende de dierentuin onder een andere naam, namelijk Wildlands Aventure Zoo. Hiermee kwam een einde aan een tijdperk van 80 jaar dat de dierentuin in het centrum van Emmen gevestigd zat. De nieuwe dierentuin zit aan de rand van het centrum gevestigd en heeft hiermee meer uitbreidingsmogelijkheden dan de voorganger.

Deel dit artikel op:

Oude dierenpark Emmen

Dit bericht gaat verder onder de advertentie.

Gratis dagje uit naar het Oude dierenpark

Nu de dierentuin gesloten is, is er in het centrum van Emmen een hoop grond leeg komen te staan. Dit gebied is omgetoverd tot een wandel- fiets en recreatiegebied. Maak een wandeling door het oude dierenpark en haal herinneren op tussen al het groen en de vele bomen. Lekker uitrusten op een bankje, sportief hardlopen of een fietstochtje. Het is allemaal mogelijk in dit bijzondere stadspark.

Ook worden er regelmatig evenementen, festivals en concerten georganiseerd. Een dansshow, een StadsBBQ en verschillende muziekoptredens hebben er al plaatsgevonden. Het park is dagelijks geopend van 09.00 uur tot 21.00 uur.

Adres

Hoofdstraat 22,
7811 EP Emmen

Meer gratis uitjes in Emmen

Dit bericht gaat verder onder de advertentie.

Ontdek meer gratis dagjes uit

Gratis evenementen in Nederland

Boek een overnachting!

Tips voor een goedkoop dagje uit

Ontdek de tips