Gratis dagje uit in Utrecht

Gratis dagje uit in Utrecht

Dit bericht gaat verder onder de advertentie.

Gratis dagje uit in Utrecht

De hoofdstad van de gelijknamige provincie wordt vaak als het middelpunt van Nederland gezien en is de vierde stad van Nederland met een inwonersaantal van rond de 340.000. De icoon van de stad, de Dom, is de hoogste kerk van Nederland en het tevens het hoogste gebouw van Utrecht. Utrecht staat bekend als studentenstad met de vele hoge scholen en universiteiten.

Deel dit artikel op:

Gratis uitjes in Utrecht

Dit bericht gaat verder onder de advertentie.

Parkeren in Utrecht

Grifthoek

Op loopafstand van het winkelgebied ligt parkeergarage Grifthoek met zo’n 320 parkeerplekken. De garage ligt iets verder van het centrum, maar is daardoor wel een stuk goedkoper dan garages die dichterbij liggen. Uitrijden is 24 uur per dag mogelijk.

Adres: Wittevrouwensingel 96, 3514 AL Utrecht

Populaire attracties in Utrecht

Domtoren

De Domtoren is de hoogste kerktoren van Nederland, met zijn 122 meter kun je vanaf de top genieten van een prachtig uitzicht. Het is bij helder weer mogelijk om de hele stad en de regio te zien vanaf de top.

Het Spoorwegmuseum

In het Spoorwegmuseum leer je meer over de 175 jaar geschiedenis van de treinen. Je reist terug in de tijd in oude locomotieven of met De Vuurproef, een 4D-simulator. Er is onder andere een stationsgebouw, wachtkamers en een restauratiezaal.

Dit bericht gaat verder onder de advertentie.

Gratis evenementen in Nederland

Boek een overnachting!

Tips voor een goedkoop dagje uit

Ontdek de tips

Meer tips voor een gratis dagje uit