Algemene voorwaarden

Algemeen
De voorwaarden op deze pagina zijn van toepassing op de website van Gratisin en alle gerelateerde websites en of producten.

1. Prijzen
1.1. De prijzen worden bepaald door de aanbieder, degene die een gratis activiteit en of evenement aanbiedt. Gratisin is niet betrokken bij de keuze of aanpassing van de prijs. De genoemde prijzen op Gratisin zijn prijzen die genoemd zijn of waren op de website of folder van de aanbieder. Eventueel genoemde prijzen zijn altijd gericht op de consument en inclusief BTW.

2. Activiteiten
2.1. De activiteiten die op Gratisin staan, zijn aangeboden door een aanbieder. Gratisin is niet betrokken bij deze activiteiten. Wijzigingen, in prijs of adres, zijn voorbehouden. Het is daarom verstandig voor een bezoek aan de activiteit de website van de aanbieder te raadplegen voor eventuele wijzigingen.

3. Evenementen
3.1. De evenementen die op Gratisin staan, zijn aangeboden door een aanbieder. Gratisin is niet betrokken bij deze evenementen. Wijzigingen, in prijs of adres, zijn voorbehouden. Het is daarom verstandig voor een bezoek aan het evenement de website van de aanbieder te raadplegen voor eventuele wijzigingen.

4. Aansprakelijkheid
4.1. Gratisin is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor eventuele informatieve of prijsfouten. Gratisin sluit alle soorten verantwoordelijk- en aansprakelijkheden uit. Dit betekent dat Gratisin niet verantwoordelijk of aansprakelijk is voor eventueel gemaakte kosten bij een activiteit die gesloten is of dan wel geld kost. Mocht het voorkomen dat je een fout tegenkomt, laat het ons dan weten via [email protected]

4.2. Alle informatie op deze website hebben een puur informatief karakter. Gratisin kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de juistheid van deze gegevens en informatie.

5. URL’s naar andere websites
5.1. Gratisin kan URL’s bevatten naar andere websites van derden partijen. Daarnaast kan op de websites van de derden partijen door worden verwezen naar andere websites. Gratisin is niet aansprakelijk voor het gebruik van deze websites. De links die wij gebruiken op onze website zijn puur informatief.

6. Plaatsen van een activiteit of evenement op de website
6.1. Alle soorten tips zijn altijd welkom! Wij zullen de genoemde tips, indien interessant, plaatsen op onze website. Dit is geen garantie dat de tip ook daadwerkelijk wordt opgenomen op Gratisin. Ook als een activiteit of evenement is opgenomen op Gratisin behouden wij het recht om het te wijzigen of te verwijderen. Gratisin kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor het plaatsen of wijzigen van een activiteit of evenement.

7. Overig
7.1. Gebruik maken van de activiteiten of evenementen is op eigen risico.
7.2. Gratisin behoudt zich het recht op het aanpassen van de voorwaarden.
7.3. Taal- en spelfouten zijn voorbehouden.

Privacy
Klik hier om meer te lezen over de Privacy Policy.

Cookies
Klik hier om meer te lezen over de cookies.

Contact
Heeft u vragen of een tips voor Gratisin? Laat het ons weten via het contactformulier.

Gratis.nl is te allen tijde bevoegd om deze algemene voorwaarden te wijzigen.